Cum ștergi datele de pe un telefon cu Android?

e7c6df386e4d410169d5f47c19a1bdc6

Uneori se intampla sa ai nevoie de un telefon nou. Poate ca precedentul s-a stricat sau poate ca doresti sa-ti faci un upgrade. Ce se intampla insa atunci cand telefonul tau cel vechi este in conditii inca bune si ai vrea sa-l vinzi?

Va trebui sa-l pui in vanzare, cu toate acestea trebuie sa ai in vedere ca inainte sa-l dai sau sa-l vinzi sa stergi toate datele importante de pe el. Daca detii un telefon cu Android, in cele ce urmeaza iti voi arata cum poti sterge toate datele de pe mobil fara mari batai de cap. Sistemul anti-furt de la Google obliga persoana care vrea sa foloseasca telefonul sa introduca adresa de Gmail si parola fostului proprietar.

De aceea, daca doriti sa vindeti telefonul, primul lucru pe care va trebui sa-l aveti in vedere va fi sa renuntati la aceasta protectie de la Google. Desi procesul variaza de la un dispozitiv la altul, cel mai des intalnit este acesta. In primul rand va trebui sa mergeti la Settings, dupa care la Lock Screen and security.

La Screen Lock Type trebuie sa optati pentru None. Daca folositi Samsung, mai trebuie sa stiti ca trebuie sa va eliminati contul de Samsung. Pentru a face acest lucru va trebui sa introduceti parola aferenta contului si sa mergeti pe optiunea Remove account.

Pe un telefon marca LG, accesati Settings apoi Security si Lock Screen. Faceti din nou tap pe None. Un ultim pas pe care va trebui sa-l aveti in vedere este stergerea contului de Google din telefon. Pentru a face acest lucru mergeti la Settings apoi la Accounts. Daca veti face tap pe Google va va aparea optiunea de Remove Account. Daca faceti acest lucru telefonul va fi resetat, iar datele voastre vor fi sterse, astfel va veti pueta bucura de un telefon ca nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *