Dino Parc-ul din Râșnov

dino

Daca va tenteaza o atractie destul de cool, atat pentru voi, cat si pentru cei mici, nu ar trebui sa ratati Dino Parc-ul din Rasnov. Intr-o padure de langa Rasnov au fost adunati mai multi dinozauri, acestia fiind bucuria copiilor.

Vechile legende care vorbsec despre balaurii cu 7 capete, spun ca acestia ar fi existat in carne si oase, cu toate ca nimeni nu a reusit sa vada unul viu. Desi a fost abia deschis, Parcul din Rasnov este deja una dintre cele mai importante atractii turistice din zona. Internetul a inceput sa se umple cu foarte multe fotografii ale persoanelor care au vizitat aceasta zona.

Acest parc tematic, se spune ca ar fi cel mai mare din zona de sud-est a Europei. Se spune ca turul parcului nu va dura mai mult de 45 de minute, desi ar trebui sa vii pregatit sa petreci chiar si o zi intreaga in acest parc. Copiilor le place sa se urce pe spatele dinozaurilor, dar si pe coada si in gurile dinozaurilor, de aceea un tur complet al parcului va dura mult mai mult de 45 de minute.

Casa lui T-Rex se afla la iesirea din parc, iar vizitatorii isi pot verifica cunostiintele legate de dinozauri. Pentru copiii enrgici si curajosi, este organizat un mini-parc de aventura, unde isi pot demonstra maestria in echilibristica. Trebuie sa ai si un buget pentru suvenirurile tematice, pe care le vei gasi din plin in acest parc.

 In inima padurii se afla un restaurant cu terasa numit Papazzaur. In meniu, vei gasi gustari cu nume sugestive, de la raptofiori, adica cartofi prajiti, pana la dino snack, adica un meniu. Pentru parintii si copiii care nu au rabdare, aici se pot gasi si niste gustari, dar si apa racoritoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *