Lucruri de făcut în Portugalia

5-boca-do-inferno

Daca doresti sa vizitezi Portugalia, poti fi sigur ca aceasta tara va avea foarte multe de oferit. Aceasta tara este una din principalele destinatii turistice ale Europei, fiind locul de unde mari exploratori ai lumii au pornit sa cucereasca lumea.

Portugalia este cu siguranta o destinatie care nu te dezamageste. Lisabona, capitala Portugaliei, este un loc de vis, in care vei putea face numeroase lucruri, de care cu siguranta te vei bucura. Locul cel mai popular al Lisabonei este cartierul istoric al acesteia.

Turnul Belem se afla in apropierea Raului Tagus, fiind un punct de maxim interes pentru turistii ce viziteaza Portugalia. Printre multele orase din Portugalia, Braga este o alta destinatie foarte cunoscuta turistilor datorita in principal festivalurilor consacrate ce se desfasoara anual in localitate.

Festivalul Braga Romana reproduce atmosfera din perioada Imperiului Roman. Capela Oaselor este un alt punct de interes turistic, aceasta putand fi vizitata la intrarea in Biserica St. Francis.

Parcul National Costa Vicentia este una dintre cele mai spectaculoase regiuni ale Europei deoarece vei putea urmari un apus de neuitat. Un alt parc national pe care l-ai putea vizita este Parcul National Pena. Acesta are una dintre cele mai frumoase bijuterii arhitectonice ale Europei, fiind reprezentata de Parcul National Pena.

Plajele cu nisip auriu si apa de culoarea smaraldului sunt alte destinatii preferate ale turistilor europeni. Una dintre aceste plaje este plaja din Algarve.

O formatiune unica, doar pentru coasta Portugaliei este Boca de Infierno, numita si Gura Iadului. Aceasta formatiune stancoasa are forma unei gauri datorita faptului ca apele oceanului o scalda din belsug.

Daca iubesti surful, atunci afla ca Portugalia este destinatia perfecta pentru acesta. Tara este cunoscuta pentru valurile inalte, tot ce-ti mai trebuie fiind placa de surf si costumul de neopren pentru a zbura desupra valurilor Oceanului Atlantic si pentru a te simti bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *