Top 3 filme romantice pe care trebuie să le vezi

tres-metros-sobre-el-cielo

Când găsim puțin timp pentru relaxare este recomandat să alegem un film bun pentru a ne delecta privirea.
Filmele romantice, mereu au fost pe placul femeilor dar privite în cuplu au un impact emoțional mai mare.
Dacă ai plănuit să vezi un film cu partenerul tău și ești în pană de idei, iată câteva filme romantice care merită văzute:

1.Tres Metros Sobre El Cielo(2010)
Povestea de dragoste dintre Hugo și Babi, este una deosebită. Diferențele de personalitate și comportament îi aduc împreună. Povestea lor de dragoste este una specială însă nu pe placul familiei.
Viața trăită la limită a lui Hugo, poziția din societate a familiei lui Babi, le pune o mulțime de piedici în relația lor, peste care vor reuși să treacă.
Prietenia, este un alt astepct ce iese în evidență. Hugo, după moartea celui mai bun prieten alege să își schimbe viața, iar restul vă las pe voi să descoperiți.

2.My Sassy Girl (2008)
Este o poveste despre destin, despre cum soarta aranjează totul să fie exact așa cum trebuie.
Charlie și Jordan, se întâlnesc aparent întâmplător iar după ceva vreme sentimentul de confuzie pune stăpânire pe deciziile lor. Aceștia nu știu dacă între ei este dragoste sau prietenie, astfel fac o promisiune unul celuilalt că se vor reîntâlni peste ceva timp ca să vadă dacă sentimentelelor sunt aceleași.
Filmul este extraordinar și cu un final neașteptat pe care îl veți găsi foarte interesant.

3.The Vow(2012)
Bazat pe un caz real, The Vow sau în traducere, Jurământul, spune o poveste plină de dramă dar și de romantism. Paige și Leo sunt proaspăt căsătoriți și bucuroși de familia pe care o întemeiază, o situație neprevăzută le întunecă destinul atunci când în urma unui accident de mașină, Paige suferă de o amnezie și nu îl mai recunoaște pe partenerul ei de viață.
Leo, hotărăște să nu o piardă pe Paige și încearcă să o recucerească prin aceleași gesturi. Dacă va reuși sau nu, veți afla doar vizionând filmul care este extraordinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *